Oslava narozenin je pro děti krásným dnem. Pojďme jim umožnit si ho opravdu užít se vším všudy!

Plníme dětem a mladým lidem z dětských domovů opodstatněná přání v rámci projektu PŘÁL(A) BYCH SI. Tato přání musí mít nějakou spojitost se studiem, se smysluplným trávením volného času, nebo s nápravou zdravotního hendikepu, který nehradí ZP. Projekt STROM SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ umožňuje dětem splnění vánočního přání bez těchto limitů. Oba tyto projekty se těší velké oblibě jak mezi dětmi, tak mezi dárci. Proto jsme se rozhodli přijít s dalším „přacím“ projektem, a to narozeninovým. V rozpočtu dětských domovů se s touto položkou moc nepočítá a děti prakticky nemají možnost dostat hodnotnější dárek ani ke kulatým narozeninám. My si myslíme, že si děti dárky k narozeninám zaslouží.

Proto jsme v roce 2021 odstartovali nový projekt NAROZENINOVÁ PŘÁNÍ. V jeho rámci, jak už název napovídá, plníme dětem přání k narozeninám. Zatím se zaměřujeme hlavně na „kulatiny“, tj. 10, 15, 18, 20 let, ale samozřejmě se na nás mohou obrátit tety a strejdové i s žádostí o splnění přání pro někoho, kdo nespadá do těchto kategorií.

Projekt NAROZENINOVÁ PŘÁNÍ umožňuje dárcům přispět libovolnou částkou na splnění narozeninových přání dětí a mladých lidí vyrůstajících ve spolupracujících dětských domovech.
V tomto projektu nelze přispět na konkrétní dárek. Z vašich darů budeme postupně plnit přání dětí tak, aby si každý užil svůj narozeninový den a nemusel čekat na splnění narozeninového přání třeba několik měsíců. 

Pojďme společně dělat radost a plnit dětská přání!

"Dej každému dni šanci, být tím nejlepším dnem Tvého života."
(Mark Twain)

Chci přispět