AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. narozeniny DEJME DĚTEM ŠANCI

Ve středu 1. 6. se v divadle Palace na Václavském náměstí konal již 6. benefiční večer organizace DEJME DĚTEM ŠANCI o. p. s. Velmi si vážíme toho, že i letos naši příznivci a podporovatelé divadlo zcela zaplnili! Večerem, který se nesl ve velmi uvolněném narozeninovém duchu, provázel herec, zpěvák, houslista a moderátor Martin Zbrožek. O kulturní zážitek se postaral Matěj Mikula z dětského domova v Kroměříži společně s partnerkou Samantou Beňovou, kteří všechny přítomné okouzlili svým krásným tancem. Atmosféru celého večera ještě umocnilo vystoupení vokálního seskupení 4TET (tenor David Uličník, baritone Jiří Korn, baritone Jiří Škorpík, bass Dušan Kollár).

Na všechny přítomné čekalo hned několik překvapení. Prvním překvapením byla změna moderátora, jelikož pan doc. Roman Šmucler se bohužel musel ze zdravotních důvodů na poslední chvíli omluvit. Dalším překvapením bylo vystoupení velkého umělce zvaného: „Malý Dejv“, jež na závěr vystoupení vokálního seskupení 4TET na pódiu před zraky všech přítomných namaloval unikátní technikou malby lepidlem s pomocí glitrů portrét pana Jiřího Korna. O tento obraz se v rámci dražby strhl litý boj. Nakonec si ho hrdý vítěz dražby odnesl za částku 45 000 Kč.

Posledním překvapením byl pak úžasný třípatrový narozeninový dort, který si pro organizaci DEJME DĚTEM ŠANCI připravila Markéta Sukupová. Na závěr nechyběl ani výtečný raut od profesionálního týmu restaurací Ambiente.

Velký dík patří všem účastníkům, jež vystoupili bez nároku na honorář.

Jsme moc rádi, že všichni naši hosté večer hodnotili velmi kladně a už teď se těšíme na příští rok!