AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benefiční koncert Dagmar Peckové

Nádherný koncert paní Dagmar Peckové máme úspěšně za sebou. Koncert se konal 6. října od 18 hodin v kostele sv. Šimona a Judy v Praze. V tomto krásném prostoru vystoupila nejen skvostná mezzosopranistka a naše významná členka Výboru podporovatelů paní Pecková, ale svou hrou nás potěšili i klavírista Miroslav Sekera, violoncellista Eduard Šístek a houslistka Olga Šroubková. Zpestřením bylo vystoupení klavíristky Karin Sukové, která žije v Dětském domově v Unhošti. Všichni posluchači tak na vlastní uši a oči mohli poznat, že i v dětských domovech žijí talentované děti a mladí lidé. Celý program se odvíjel v příjemném a energickém duchu, závěrem byly přídavky i se všemi vystupujícími toho večera. Dlouhotrvající standing ovations už byl jen třešničkou na dortu této vydařené akce.

Všem, kteří si koupili vstupenku a užili si s námi tento večer děkujeme, podpořili tak ve 100 % výši ceny vstupného projekty naší organizace.

Velice děkujeme paní Peckové a všem vystupujícím, kteří vystupovali bez nároku na honorář a věnovali nám nejen svůj čas a nasazení.

Celkový výtěžek z koncertu činí krásných 222 638 Kč!

Děkujeme partnerům akce: