AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOSH FRESH FESTIVAL podporuje děti z dětských domovů

Organizace DEJME DĚTEM ŠANCI se zúčastnila 20. – 22. 5. v OC Plzeň Plaza a 25. – 26. 6. 2016 v pražském parku Vítkov kulinářského festivalu.

Užít si kuchařské show a workshopy pod vedením známých osobností, šéfkuchařů a předních odborníků v oblasti gastronomie a zároveň podpořit děti z dětských domovů jste mohli na BOSCH FRESH FESTIVALU v Praze a Plzni. Jedním z patronů letošního ročníku byl michelinský šéfkuchař restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise, Oldřich Sahajdák, který je členem výboru podporovatelů organizace DEJME DĚTEM ŠANCI. Mezi jeho pomocníky na pódiu patřily také děti z dětských domovů Domino a Radost. 

Nechyběl ani náš stánek, který návštěvníkům nabídl jedinečnou možnost zakoupit si unikátní kuchařku Oldřicha Sahajdáka, kterou napsal pouze pro naší organizaci. Tato kuchařka obsahuje celkem 10 receptů od předkrmů až po dezerty, které podle autora zvládne uvařit každý. Recepty tvoří česká kuchyně v moderním pojetí dle současné hvězdy české gastronomické scény. Mimo jiné si návštěvníci u nás mohli také zakoupit limitovanou edici vařeček a chňapek s jeho autogramem.

Celkový výtěžek z této akce činil: 42 828,- Kč DĚKUJEME!

 

Děkujeme za podporu: