AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEJME DĚTEM ŠANCI kurzem vaření v Brně

Po úspěšném charitativním kurzu vaření v Praze jsme vyslyšely vaše prosby a uspořádali jsme ve spolupráci s Kuliner Gastrocentrem a michelinským šéfkuchařem Oldřichem sahajdákem kurz: České kuchyně v moderním pojetí v Moravanech u Brna.

Pod taktovkou současné hvězdy české gastronomické scény, šéfkuchaře pražské restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, se účastníci naučili připravovat 7 úžasných pokrmů a nahlédli tak do jeho kulinářské filosofie. Jedním z účastníků kurzu byl také Milan z DD Tišnov. Po celou dobu kurzu panovala úžasná uvolněná atmosféra, která vygradovala závěrečnou dražbou vakuovaných ředkviček, které se vydražily za neuvěřitelných 28 000 Kč!

Výtěžek z kurzu věnujeme ve 100% výši na podporu konkrétních dětí z dětských domovů. O to víc nás těší, že kurz se vyprodal. Díky tomu můžeme tyto děti podpořit částkou 92 600 Kč!

 

Obrovský dík patří nejen všem účastníkům, ale hlavně členu našeho výboru podporovatelů Oldřichu Sahajdákovi a Kuliner Gastrocentru, které nám poskytlo zdarma nejen prostor ale také veškeré nápoje. 

 

Již připravujeme další podzimní charitativní kurz vaření, o kterém Vás budeme příští rok včas informovat.