AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vánoční odpoledne u Národního divadla

Národní divadlo pořádalo ve čtvrtek 1. 12. na náměstí Václava Havla od 15 do 18:00 hodin již tradiční charitativní vánoční odpoledne ve spolupráci s naší neziskovou organizací DEJME DĚTEM ŠANCI za účasti umělců Národního divadla.

O nabitý program na pódiu se postaraly děti z dětského domova Senožaty, kteří vystoupily se svým taněčním a pěveckým vystoupením na motivy muzikálu Romeo a Julie a děti z dětského domova Tachov, kteří prozměnu představily svůj folklorní soubor Kaštánek.

Nechyběl ani čert s mikulášem a andělem a symoblické rozsvěcení vánočního stromku, kterého se ujal ředitel Národního divadla prof. MgA. Jan Burian . Stromek byl letos pojat opravdu nápaditě. Národní divadlo ho letos neumístilo, jak by se dalo čekat, na náměstí, ale horizontálně do proskleného átria Nové scény. Pokud jste jej doposud neviděli, určitě se na něj běžte podívat, stojí to za to! :)   

Na stánku DEJME DĚTEM ŠANCI pak nechybělo spoustu oblíbených vánočních dobrot jako vánočky z Café Savoy, perníčky a linecká kolečka. V opravdu chladném větrném počasí všem přišel vhod svařák či horká čokoláda a káva od Café Milani. Do doprovodného programu se i letos zapojili herci Národního divadla, jako například Saša Rašilov, David Matásek a Jana Boušková. Letos pro vás tito umělci zdobili vánoční ozdoby.

Díky podpoře našeho partnera FOTO Škoda se účastníci mohli se známými herci za drobný poplatek rovnou vyfotit a odnést si tak na památku svou fotografii. 

Kompletní výtěžek 5 999 Kč z akce bude věnován na pomoc konkrétním dětem z dětských domovů.

DĚKUJEME!

Partneři akce: