AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DDŠ na Masopustu s Prahou 4

25. 2. 2017 v parku Na Pankráci proběhl první ročník akce Masopust s Prahou 4.

Poslední únorovou sobotu přilákalo slunečné počasí do centrálního parku desítky rodin s dětmi, pro které byly připraveny masopustní dobroty, vyhřívaný stan a opravdu bohatý doprovodný program. Celou akci hudebně doprovázela harmonikářka a animátoři v maskách.

Na děti čekaly soutěže, malování na obličej od skvělé výtvarnice Edity Gollové, vystoupení Vládi Hrona a dětí z dětských domovů z Kašperských hor, Žatce a Tachova. Dospělí se na našem stánku zahřáli lahodnou kávou Milani, svařeným vínem, horkou griotkou či grogem nebo nealko nápoji od společnosti Kofola. Ohřát se mohli rovněž u ohniště, které poskytla společnost NFCP a kde si za drobný poplatek ve prospěch dětí z dětských domovů měli možnost opéct poctivé špekáčky od Naše maso. Pro milovníky sladkého tu byly koblihy a šátečky od Káva a pečivo, prodávané rovněž ve prospěch konkrétních dětí.

V porotě soutěže o nejlepší masku, kterou si zde děti mohly sami vyrobit, zasedl patron DEJME DĚTEM ŠANCI Vláďa Hron a člen Výboru podporovatelů Michal Viewegh, který tu měl také besedu. Na první tři nejlepší masky čekala krásná cena od společnosti SCAN quilt, kterou předal starosta MČ Prahy 4 Petr Štěpánek. Děti se pak ve svých maskách mohly nechat na památku zvěčnit díky fotokoutku FotoŠkoda.

Závěr rodinného odpoledne završila ohnivá show v podání Firelovers.

Všem návštěvníkům, partnerům a Praze 4 děkujeme za příjemné odpoledne a za zapojení se do pomoci konkrétním dětem z dětských domovů. Díky nim výtěžek z akce činil krásných 66 073,- Kč!