AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Benefiční večer DEJME DĚTEM ŠANCI

Ve středu 24.5. se konal již 7. Benefiční večer organizace DEJME DĚTEM ŠANCI o. p. s.
Od 18:00 hodin se v prostorách pražského Divadla Palace na Václavském náměstí začali scházet hosté z řad příznivců a podporovatelů, zaměstnanci i děti dětských domovů.

Role moderátora se tentokrát ujal pan Tomáš Matonoha, který se svými několika komorními hudebními vystoupeními Inspektor Kluzó celý večer zpříjemnil.

Na podiu se kromě vyhlášení výtvarné soutěže dětí z dětských domovů odehrávalo mnoho zajímavých událostí.
Jednou takovou byla dražba obrazů Honzy Ďuriny, nadaného studenta, zařazeného do stipendijního programu, která byla do poslední chvíle velmi dramatická. Nakonec se všechny tyto krásné obrazy vydražily za neuvěřitelných 135 000,- Kč.
Letošní večer byl kromě představení a shrnutí uplynulého roku obohacen o projekci, kde se promítaly krátké spoty dětí z dětských domovů na téma Mýty a omyly, které upoutaly pozornost celého publika.

Na závěr se tradičně poděkovalo všem partnerům a podporovatelům, slavnostně se předávaly šeky a následoval raut připravený týmem profesionálů společnosti Ambiente.

Hosté odcházeli spokojeni a s dobrým pocitem, že svým dobrovolným vstupným mohli podpořit naší organizaci.

Moc děkujeme všem partnerům akce, kteří pomohli s realizací: Divadlo Palace, Káva Milani, Ambiente, Foto Škoda, Kofola, NFCP.

Velký dík patří také účinkujícím a všem zúčastněným, Vaší podpory si velice vážíme.

Věříme, že se všichni dobře bavili a těšíme se na další rok.