AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÁNOČNÍ CHARITATIVNÍ AUKCE

V úterý 7.11. proběhla v krásném Hartigovském paláci na Praze 1 pod záštitou starosty Ing. Oldřicha Lomeckého Vánoční charitativní aukce ve prospěch dětí z dětských domovů.
Dražilo se celkem 20 aukčních položek čítající jak nevšední zážitky tak i umělecká díla. Popis všech předmětů najdete v přiloženém katalogu. Večerm provázel licitátor Petr Skočdopole společně s moderátorkou Kateřinou Sedlákovou, která bravurně na poslední chvíli zastoupila Ivu Kubelkovou, která se ze zdravotních důvodů omluvila. 
V rámci včera vystoupil talentovaný Patrik Baláž, kterého jsme v rámci studiích v dětském domově podporovali. Překvapením bylo vystoupení člena Výboru podporovatelů pana Jaroslava Svěceného, který doprovodil Malého Dejva při malbě jeho portrétu. Večer dražitelům zpříjemnil kromě vystoupení také lahodný raut. 

V rámci večera jsme s pomocí partnerů, starosty a tváří kalendáře slavnostně pokřtili nástěnný kalendář pro rok 2018 s názvem DEJME DĚTEM INSPIRACI. Tento kalendář pro nás nafotil člen Výboru podporovatelů Jadran Šetlík. Fotografie zachycují známé tváře v roli vzorů konkrétních dětí z dětských domovů, jež naše organizace podporuje.  

Fotografie z tohoto večera najdete ZDE.


Díky štědrým dražitelům můžeme děti z dětských domovů podpořit částkou 855 000 Kč!

Navíc se tuto částku rozhodla na závěr společnost PROFINIT EU zvýšit o štědrý příspěvek 101 010 Kč.

DĚKUJEME moc všem zúčastněným a partnerům akce: