AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strom splněných přání

6. ročník projektu „Strom splněných přání" pořádaný obecně prospěšnou společností DEJME DĚTEM ŠANCI skončil 12.12.2017 velmi úspěšně.
Díky štědrým dárcům se podařilo splnit všech 1 140 dětských přání v celkové hodnotě 1 966 155 Kč! 
Do projektu se v roce 2017 zapojily děti ze 38 dětských domovů z celé České republiky. Dárky si mohly děti vybírat v internetových obchodech partnera projektu společnosti NWT a.s. 
Velice děkujeme všem „Ježíškům“, kteří se do projektu zapojili! Děkujeme partnerovi projektu, společnosti Burza cenných papírů Praha, která zajistila pokrytí finančních nákladů s projektem spojených. Velký dík patří paní Petře Kubíkové, zástupkyni společnosti NWT, bez které by Strom splněných přání nemohl fungovat. Samozřejmě děkujeme i všem dobrovolníkům, kteří nám pomohli dárky pro děti vánočně zabalit!
V roce 2017 jsme měli poprvé Strom splněných přání i v NC Novodvorská Plaza, kde mohli návštěvníci centra ve dnech 20.11. až 17.12. dětem dárek osobně zakoupit V prvním ročníku se splnilo skvělých 580 přání dětí z 15 dětských domovů v hodnotě téměř půl milionu korun!
Dětem z dětských domovů nepomáháme jen o Vánocích. Celoročně plníme dětem tzv. opodstatněná přání, podporujeme děti a mladé lidi při studiu, s pomocí dárců jim spoříme peníze, které jim pomohou při vstupu do samostatného života. Více o projektech DEJME DĚTEM ŠANCI zjistíte ZDE.

Děkujeme Vám, že nám pomáháte dělat dětem radost!

Tým DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s.