AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DDŠ na Jarní taškařici s Prahou 4

24. 3. 2018 v Centrálním parku na Pankráci proběhla ve spolupráci s Prahou 4 Jarní Taškařice.

První jarní sobota přivedla do parku na Pankráci desítky rodin s dětmi, pro které bylo připraveno odpoledne nabité zážitky.  Vystoupení patrona DEJME DĚTEM ŠANCI Vladimíra Hrona, dětí z dětského domova Tišnov, zpěv talentovaného Albína Baláta a mnoho dalšího čekalo na návštěvníky akce.

Ve vyhřívaném stanu si mohly děti vyrobit vlastní masku či pomlázku, ozdobit si obličej malůvkou ateliéru Tanaki, zapojit se do sportovních soutěží a prověřit své znalosti v dílničce výuky angličtiny. Ohřát se dalo rovněž u ohniště společnosti NFCP, kde se opékali kvalitní špekáčky od dodavatele Naše maso. Ochuzeni nebyli ani dospělí. Na našem stánku si mohli vychutnat lahodnou kávu Milani, horký čaj a punč. Chuťové pohárky všech pak potěšily sladké koláčky a šátečky od Káva & pečivo, které si návštěvníci mohli spolus ostatními nabízenými produkty zakoupit a přispět tak konkrétním dětem z dětských domovů. Do podpory dětí byl věnován rovněž výtěžek z prodeje fotografií a malování.

Nejmladší účastníci rodinného odpoledne netrpělivě vyčkávali na vyhodnocení soutěže o nejlepší masku. V porotě za DDŠ zasedla členka Výboru podporovatelů Kateřina Cajthamlová a Albín Balát, který pomáhal i na prodejním stánku. Vítězným maskám věnovala cenu společnost  SCAN quilt. Památku na toto krásné rodinné odpoledne bylo možné získat díky fotokoutku FotoŠkoda. Finální tečkou programu bylo žongléřské vystoupení Firelovers.

Celou akci hudebně doprovázel harmonikář, animátoři v maskách a klauni na chůdách.

Všem návštěvníkům, partnerům a Praze 4 děkujeme za spolupráci a zapojení do pomoci dětem z dětských domovů. Díky Vám činil výtěžek z akce 64 749,- Kč!