AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jarní víkendové setkání

Na Monínci se rozdávali Oscaři

Ve čtvrtek 26. dubna jsme se opět sešli s podporovanými studenty, kteří jsou zařazeni ve Stipendijním programu a společně si užili prodloužený víkend.

Začalo se návštěvou společnosti Economia, kde jsme se dozvěděli vše o práci v médiích. Následoval kávový workshop ve Starbucks a pak přesun na ubytování do krásného táborového areálu Kroužky nad Moníncem.

V pátek za námi přijeli účastníci reality show Robinsonův ostrov a odpoledne měla přednášku Šárka Morávková o levném cestování aneb jak se na třeba na ostrov dostat za co nejméně peněz. Sobota se stala místem natáčení filmů. Všichni se do svých rolí herců, režisérů a střihačů vžili natolik, že si pak odnesli i několik Oscarů, díky moderátorům z programového centra or-fea. Víkend zakončila prezentace členek DDŠ o fungování organizace.

Děkujeme společnostem Economia, Starbucks, programovému centru or-fea, Šárce Morávkové z Alias Tour a Terce, Martině, Katce a Martinovi z Robinsonova ostrova, také sponzorům Bonavita, Lactalis a společnosti NET4GAS.

Nyní už tým DDŠ pilně pročítá žádosti a životopisy dalších studenů a v květnu začnou pohovory pro další školní rok.