AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Známe vítěze videosoutěže

Videosoutěž má své vítěze

V termínu od 20. 3 do 25. 4. 2018 se mohli děti a mladí lidé ze spolupracujících dětských domovů zapojit do naší video soutěže s příznačným názvem „Dejme dětem šanci natočit svůj život“.

Ze všech koutů České republiky k nám putovaly nejrůznější video záznamy, které soutěžící natáčeli na tato volitelná témata:

- Můj nejlepší kamarád…
- Kdo je můj vzor a proč?
- Můj nejlepší zážitek…
- S kým bych se potkal a proč?
- Čím jsem chtěl být jako malý a čím chci být teď?
- Co mi dal dětský domov?

Z několika desítek zaslaných videí po dlouhém a náročném zvažování nakonec výběrová komise složená ze tří členů DDŠ a odborné garantky soutěže patronky DDŠ, herečky Lucie Benešové vybrala následující výherce: Jaroslav (14 let) z DD Vizovice nás získal krásným videem na téma Můj nejlepší kamarád, Lukáš (10 let) z DD Boršov nad Vltavou vtipně představil, čím chtěl být jako malý a čím chce být teď a Nela (15 let) z DD Česká Lípa nás dojala příběhem o tom, co jí dal dětský domov.

Výherci obdrží tyto ceny:
- peněžní odměnu ve výši 1.000,- Kč
- mobilní telefon
- návštěva představení v divadle Kalich včetně návštěvy zákulisí nebo návštěva dabingu s patronkou DDŠ Lucií Benešovou
- Prázdninový kalendář

Speciální cenu za technické zpracování si rovněž získal sedmnáctiletý Rostislav z DD Olomouce, který využil ve svém videu o tom, co mu dal dětský domov své zkušenosti ze studia filmové školy.

Děkujeme všem, kteří nám zaslali svá videa. Některá nás rozesmála, jiná překvapila, další zase dojala, ale jedno měly společné a to že nás všechny potěšila!

Vítězům gratulujeme a s velkou radostí jsme jim osobně předali výhry v rámci 8. ročníku Benefičního večera, který se uskutečnil 23. května 2018 v Praze.

Poděkování patří také partnerovi ASEKOL, jenž do soutěže věnoval mobilní telefony a Lucii Benešové za poskytnutí voucherů na návštěvu divadelního představení či dabingového studia.