AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Benefiční večer DEJME DĚTEM ŠANCI

8. ročník Benefičního večera organizace DEJME DĚTEM ŠANCI o. p. s. se uskutečnil ve středu 23. května 2018 v Divadle Palace na Václavském náměstí.       

Kolem 18 hodiny se prostory divadla začaly plnit partnery, patrony, podporovateli, příznivci a zástupci dětských domovů. Moderátorské role se ujala báječná Adéla Gondíková, která s grácií a vtipem provázela celým večerem.

Na podiu bylo letos opravdu živo. Poutavé video spoty ředitelů a dětí ze spolupracujících dětských domovů střídaly výstupy týmu DDŠ, který diváky v sále seznámil nejen s tím, co se za uplynulý rok odehrálo, ale i s tím, co nás čeká v nadcházejících měsících.
Nezbytnou součástí večera bylo představení dětí, kterým pomáháme. Na podiu se tak sešli vítězové soutěže „DEJME DĚTEM ŠANCI natočit svůj život“, do které se zapojilo několik desítek dětí a mladých lidí z DD z celé ČR. Třem autorům vítězných videí a speciální ceně za profesionální zpracování byly předány diplomy, vouchery a ceny z rukou odborné garantky soutěže a patronky organizace Lucie Benešové a koordinátorky projektu „Přál(a) bych si…“ Moniky Hrstkové.
Po emotivním vyhlášení následovala dražba, která se již stala tradičním zpestřením programu. Dražilo se tentokrát jedinečné plátno a vouchery od našich patronů. Herečka Lucie Benešová poskytla návštěvu divadelního představení či dabingového studia, plastický chirurg doc. MUDr. Jan Měšťák, CSc., věnoval osobní lékařskou konzultaci na klinice Esthé, bavič Vladimír Hron setkání a účast na fotbalovém utkání týmu Amfora a oštěpařka Bára Špotáková poukaz na návštěvu restaurace Ambiente. Tyto osobité předměty byly vydraženy za úctyhodných 80 tisíc korun paní Dianou Rádl Rogerovou, řídící partnerkou české kanceláře Deloitte.
Nabitý program doplnila dvě vystoupení taneční skupiny tYhle, která speciálně pro náš večer nacvičila choreografii s dětmi z dětského domova z Ústí nad Labem a studentem taneční konzervatoře Jarkem Lamborem z DD Vizovice.

Závěr večera patřil slavnostnímu předávání šeků, poděkování všem partnerům a podporovatelům a následnému rautu připraveného profesionály ze společnosti Ambiente.

O atmosféře večera se můžete sami přesvědčit v naší rozsáhlejší fotogalerii zde.

Děkujeme všem partnerům, kteří přispěli k realizaci večera: Divadlo PalaceKáva MilaniAmbienteFoto ŠkodaKofolaNFCP.

Poděkování patří také partnerovi ASEKOL, jenž do video soutěže věnoval mobilní telefony a patronům DDŠ za věnované vouchery do aukce.

Velké poděkování patří rovněž účinkujícím a všem návštěvníkům našeho Benefičního večera, velice si Vaší podpory a příspěvků vážíme!