AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zahradní charitativní aukce

Ve čtrvtek 2. září 2021 se konala již 5. charitativní aukce DEJME DĚTEM ŠANCI v krásné zahradě Hartigovského paláce. Hlavními partnery akce byly společnosti Elite Voyage a Elite Medical v zastoupení Karly Ašerové a manželů Udavských. 

Dražilo se 18 výjimečných předmětů a jedinečných zážitků. Nejvyšší částku vygenerovala postel značky Le Chomat, která je symbolem elegance a poctivé ruční práce. Dražila se také díla českých umělců Michala Škapy a Krištofa Kintery, luxusní pánské a dámské sako vytvořeno v salonu Ago d´Oro z exkluzivních látek společnosti Par Excellence, nádherný šperk z dílny Roberto Coin a další originální položky. 

Příjemným večerem hosty provedl skvělý moderátor a licitátor Petr Skočdopole a to bez nároku na honorář. Role hostesek se ujaly studentky, které DDŠ podporuje, a o hudební zážitek se postarala talentovaná trumpetistka Saša z dětského domova Tachov. 

Před zahájením, v průběhu akce i po skončení oficiální části večera čekal na hosty raut připravený restaurací Ambiente Brasileiro se skvělými víny společnosti Vineyards. Nealko nápoje zajistily společnosti Kofola a Aquara, a nechyběla ani lahodná kává Caffé Milani a minidezerty od Mácidorty. 
Všechny pochoutky pro tento večer poskytli partneři formou daru. 

DĚKUJEME VŠEM, kteří s námi strávili krásný večer a podpořili mladé lidi při vstupu do samostatného života.

Celý večer dokumentoval atmosféru fotograf Oldřich Drnec. Na krásné fotky se můžete podívat níže nebo na našem Facebooku