AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10. Benefiční večer DDŠ

10. Benefiční večer DEJME DĚTEM ŠANCI se uskutečnil ve středu 8.9. v Divadle pod Palmovkou za podpory finančních partnerů tohoto večera, kterými byly společnosti Gepard Finance, Proinox Bohemia, Verdi Capital a Vaniš

Role moderátora se zhostil Pavel Anděl a hudebním vystoupením večer zpestřila Aneta Langerová. Oba byli nedílnou součástí vůbec prvního benefičního večera DDŠ a jsme moc rádi, že nás svou účastí opět podpořili u příležitosti tohoto významného jubilea. Oba interpreti se vzdali svého honoráře.

V průběhu večera jsme zavzpomínali na společné úspěchy, představili jsme nový projekt Narozeninová přání a nechybělo ani symbolické předání šeků či tradiční dražba. Jedinečný obraz, který nám k 10. narozeninám daroval Pasta Oner, se vydražil za krásných 110 000 Kč. 

Využili jsme zároveň možnosti poděkovat za vaši podporu a spolupráci nejen firemním dárcům, ale také fyzickým osobám, zkrátka všem, kteří nám pomáhají měnit osudy mladých lidí z dětských domovů. 

Poděkování za tento večer patří interpretům, paní Elišce Novákové z Divadla pod Palmovkou, která nám pomohla s organizací tohoto večera, dále pak společnostem Ambiente, Caffé Milani, Máci DortyNFCPKytky od Pepy a Yves Rocher kteří se postarali o občerstvení, květiny a balíčky kosmetiky pro všechny dámy.

V rámci rautu hosté mohli ochutnat i zdravou variantu sladkých dezertů, které pro ně připravila Denisa z DD Kroměříž. Denča založila během studia úspěšnou značku Deniraw.

DĚKUJEME, ŽE NÁM POMÁHÁTE POMÁHAT!