AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Křest knihy Znáte jejich příběhy?

Knihu plnou autentických vyprávění holek a kluků z dětských domovů jsme připravovali celý uplynulý rok a věříme, že výsledek rozhodně stojí za přečtení. 

Slavnostní křest proběhl ve středu 25. května v paláci knih Luxor s patrony Lucií Benešovou a Michalem Vieweghem. Nechyběly ani další osobnosti, které se na tvorbě knihy významně podílely - spisovatelka a ilustrátorka Denisa Prošková, psycholožka Bohumila Vokáčová, grafička Lada Poppy a samozřejmě nechyběli ani autoři jednotlivých příběhů. 

V knize veřejnosti přibližujeme, kdo jsou děti z dětských domovů, jak se do DD dostávají, jaké jsou jejich sny a přání a jak to v dětských domovech vypadá. 

Mezi veřejností přežívá názor, že dětský domov je to nejhorší, co může dítě potkat. Pro mnoho skvělých a šikovných mladých lidí dětský domov znamenal záchranu, a to v mnoha případech doslova.

31 autentických příběhů dětí a mladých lidí, kteří strávili část života v dětském domově, vám poskytne náhled do duší těchto dětí a ještě mnohem víc...

Nedílnou součástí jsou i krásné fotografie, originální ilustrace a vyjádření odborníků z praxe, kteří se problematice náhradní rodinné péče a ústavní výchovy věnují. 

Kniha Znáte jejich příběhy? je k dostání jak v kamenných prodejnách, tak online nebo přímo na našem eshopu ZDE.