AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. ročník BĚHÁME PRO DĚTI

Po dvouleté pauze se v neděli 5. června uskutečnil již 8. ročník sportovně-zábavného odpoledne BĚHÁME PRO DĚTI. Oblíbená akce pro malé i velké, sportovce i nesportovce, běžce i chodce...zkrátka pro každého, proběhla již tradičně v pražském parku Na Pankráci. 

Od brzkého rána probíhaly v parku přípravy, které by se neobešly bez pomoci vojáků 13. dělostřeleckého pluku "Jaselský". Ti se postarali o montáž stanů, stavbu mobilního oplocení a distribuci veškerého mobiliáře na jednotlivá stanoviště. Daší ročník si bez nich už ani neumíme představit :).
Tím však účast vojáků na akci neskončila. Během odpoledne nám dvakrát předvedli ukázku bojového systému Musado a společně s ostatními se připojili k charitativnímu běhu. 

Ve 13:00 hod. bylo sportovně-zábavené odpoledne oficiálně zahájeno! Celým dnem provázel návštěvníky patron projektu Podporuj mě, moderátor a bavič Vláďa Hron. O hudební doprovod se postaral dudácký spolek z dětského domova Tachov a kapela The Echoes

Mimo běžeckých závodů na 1 KM a 5 KM bylo pro účastníky připraveno sedm stanovišť s různými sportovními disciplínami, kde si zájemci mohli vyzkoušet svou fyzickou zdatnost a kondičku. Všichni registrovaní závodníci, kteří zároveň splnili všech sedm disciplín byli na konci dne zařazeni do slosování tomboly o krásné ceny!

Pro nejmenší byli připraveny dětské závody na 100 a 300 metrů, dětská zóna, skákací hrad, malování na obličej, modelování balónků a třpytivé tetování! Za krásný doprovodný program patří náš velký dík Sokulu Zlíchov a šikovným holkám z Miluj, směj se, žij!

Ve fotokoutku FotoŠkoda si každý, kdo měl zájem, mohl zdarma nechat vytisknout fotku na památku. U stánku Lege Artis Academy se návštěvníci mohli přiučit zásadám první pomoci díky skvělé instuktáži Norberta Bidrmana. 

Lahodné občerstvení si pro návštěvníky připravily společnosti Kaufland Kaiser Franz, zatímco o pitný režim se postaraly společnosti Aquara, Coffee Experts a Kofola. Nechyběly ani skvělé perníčky od Mácidorty a stánek s cukrovou vatou, který zajistila společnost Cofidis.

Krásné odpoledne by se samozřejmě nemohlo uskutečnit bez finanční podpory našich partnerů. Již od prvního ročníku probíhá projekt BĚHÁME PRO DĚTI za podpory Nadace ČEZ, které tímto za mnohaletou spolupráci velice děkujeme. 

Společnost Cofidis, která je pro rok 2022 hlavním partnerem projektu se do akce zapojila i osobně. Zaměstnanci společnosti připravili pro návštěvníky krásný doprovodný program a sami se také zapojili do běžeckých závodů! Ty nejmenší obdarovali věcnými cenami a mlsouni si díky nim mohli dopřát cukrovou vatu :). Do partnerství se zkrátka zapojili se vším všudy, za což jim patří náš velký dík! 

DĚKUJEME VŠEM, kteří se do podpory projektu zapojili - partnerům, dobrovolníkům, závodníkům i vystupujícím! Jak v DDŠ rádi říkáme: VÍTĚZEM JE KAŽDÝ, KDO POMÁHÁ!

V neposlední řadě bychom vám rádi připomněli, že tímto dnem možnost pomoci dětem a mladým lidem z dětských domovů ještě neskončila! V průběhu celého měsíce června se můžete zapojit do online projektu www.behamprodeti.cz a navýšit podporu těchto dětí. A to nejlepší? Na výsledku nezáleží! Důležitý je jen dobrý pocit z pomoci ;)! V naší tombole může vyhrát opravdu každý, bez ohledu na sportovní výkony. 

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat. 
Děkujeme všem, kdo nás přišli podpořit do parku Na Pankráci a děkujeme všem, kteří nás do konce měsíce ještě podpoří!