AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vánoční charitativní aukce

Letošní Vánoční charitativní aukce proběhla opět v krásných prostorách Hartigovského paláce, ve čtvrtek 24.11. Stejně jako v předchozích letech byly hlavními partnery této benefiční akce společnosti Elite Voyage a Elite Medical v zastoupení Karly Ašerové.

Na Vánoční aukci tradičně nabízíme hostům zajímavé předměty, umělecká díla nebo nevšední zážitky. Letošní aukce pro nás byla v tomto ohledu opravdu výjimečná. Barbora Špotáková, dlouholetá patronka DEJME DĚTEM ŠANCI a sportovní ikona české atletiky, nám do dražby věnovala bronzovou medaili z letošního Mistrovství Evropy v atletice, kde mimo jiné oficiálně ukončila svoji profesní kariéru.

Atmosféra během celého večera byla úžasná, a 300 tisíc Kč za kterých se Bářina medaile vydražila, je opravdu nádherná cifra! Na přání Báry tato částka poputuje na volnočasové sportovní aktivity dětí z dětských domovů.  Mockrát děkujeme všem dražitelům – na podporou dětí z dětských domovů se získalo úžasných 1 196 000 Kč! Dražily se obrazy od Tomáše Záborce, Vladimíra Houdka, Aleše Rozehnala, Jiřího Davida nebo Honzy Šádka, který se postaral také o překvapení večera, když nám a Báře Špotákové věnoval nad rámec dražby další dva své úžasné obrazy malované pastelkami. Kromě krásných obrazů od českých malířů byl v dražební nabídce také zájezd do luxusního hotelu na Sicílii od Elite Voyage, dámské či dětské šaty na míru ze špičkových materiálů z krejčovského ateliéru Ago d´Oro, nádherný šperk ze zlatnické dílny JK Jitka Kudláčková nebo podepsaný hokejový dres olympijského medailisty Martina Ručinského.

Aby se našim hostům hezky dražilo, čekal na ně raut připravený restaurací Ambiente Brasileiro doplněný skvělými víny od společnosti Vineyards. O sladké občerstvení se postaraly společnosti Ovocný Světozor a Cukrářství Viktoria a nechyběla, jako již tradičně na všech našich akcích, výborná káva od CoffeeExperts. Úžasně voňavé kytice pro naše hosty uvázaly Kytky od potoka, kde si květiny také sami pěstují.    

Příjemným večerem nás provedl skvělý moderátor a licitátor Petr Skočdopole a to bez nároku na honorář. K tomu všemu nabídl hostům do dražby hodinový vyhlídkový let letadlem cesna 172, který sám pilotuje. Role hostesek se tradičně ujali studentky a studenti z dětských domovů, které DDŠ podporuje. Hudebním vystoupením zpestřili večer ředitel DD Šance Olomouc Dalibor Křepský v doprovodu s malým Fabiankem. Na krásné fotografie se můžete kliknutím na tento odkaz.