AVPO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benefiční módní přehlídka Tell us your story

Moc rádi jsme přijali pozvání úžasných mladých dam, které tvoří tým Batteo, na benefiční módní přehlídku. Ta se uskutečnila 21.1. v Kulturním centru Střelnice ve Vrchlabí. Charitativní přehlídka nesla příznačný název „Tell us your story“. A o příbězích tento večer skutečně byl. Každý má svůj životní příběh, který nás dělá tím, kdo jsme. Prostřednictvím krátkých ukázek jsme návštěvníkům představili příběhy některých „našich dětí“. Jak se všichni účastníci akce přesvědčili, příběhy dětí z dětských domovů nemívají často veselý začátek, ale díky projektům DEJME DĚTEM ŠANCI mohou mít, a mívají, šťastné pokračovaní.

Večer byl plný rozmanitých kolekcí od návrhářů z České republiky i Slovenska. Přehlídce předcházely krátké rozhovory se samotnými návrháři, kteří se také s přítomnými podělili o svůj životní příběh. Nechybělo ani taneční vystoupení, o které se postarali „naši kluci“, talentovaní Patrik a Jarek, kteří vyrůstali v dětském domově. Akce se zúčastnila také Alice a Klárka, které DEJME DĚTEM ŠANCI podporuje na jejich cestě k osamostatnění. Holky se ujaly reportážního focení a natáčení celé akce. Díky Plzeňskému pivovaru a COFFEE EXPERTS jsme mohli výtěžek z prodeje vstupenek navýšit i o prodej piva a kávy. Děkujeme zároveň partnerům tomboly, kterými byly společnosti Yves Rocher a Scanquilt.

Vrcholem celé akce byl neuvěřitelný výtěžek 102 074 Kč, a pomyslnou třešničkou na dortu celého krásného večera byla informace, že naším jubilejním 50. spolupracujícím dětským domovem se stal právě dětský domov ve Vrchlabí.

Na fotografie se můžete podívat zde: 2023_01_21 Módní přehlídka - Tell us your Story výběr | Zonerama.com.

Děkujeme srdečně všem zúčastněným, návštěvníkům, našim partnerům a smekáme před pořadatelkami akce!